Van idee naar initiatief om vervolgens een eigen bedrijf te starten.

Bij het omzetten van een initiatief naar het opstarten van een eigen bedrijf krijg je te maken met een aantal uitdagingen. Hieronder worden de voornaamste genoemd:

  1. De opstartkosten zijn veelal te hoog om deze alleen op te brengen. Hoe los je dit op?
  2. Je wilt uitzoeken of het idee voldoende (markt) potentie heeft.
  3. Het is van belang om binnen je bedrijf over de nodige vakkennis en werkervaring te beschikken.

Plaats een BOI

Gooi het roer helemaal om en redt jezelf op de arbeidsmarkt. Als je echt wilt, kan het. Blijf niet hangen in je oude discipline. Ook jij kan zoveel meer dan je zelf denkt. Waarom zou je als voormalig bankmedewerker geen toekomst meer hebben? Je hebt genoeg ervaring om ook eens totaal wat anders te gaan doen. (Raadpleeg ook onze tips)

play-disabled

Innovatief

Boiwerkt.nl is het enige platform waar werkzoekenden “vacatures” kunnen plaatsen voor andere werkzoekenden. Dit met de doelstelling om samen een bedrijf op te richten. Maak er gebruik van, het zal je leven in positieve zin veranderen.

play-disabled

Ook voor ZZP’ers

Je bent een zelfstandig ondernemer en zoekt een samenwerking met één of meerdere andere ZZP’ers? Plaats een Boi en vind de geschikte zakenpartners. Samen sta je sterker en heb je meer slagkracht. Voor mogelijke opdrachtgevers ben je in een samenwerkingsverband interessanter.

Visie

Wij streven ernaar om middels innovaties de arbeidsmarkt en de economie te versterken. Wij bieden innovatieve oplossingen voor mensen die zichzelf willen redden op de arbeidsmarkt. Wij streven ernaar jaarlijks 15000 samenwerkingsverbanden tot stand te brengen via het platform Boiwerkt.nl

Missie

‘Het opstarten van een bedrijf moet voor iedereen mogelijk zijn’.

Recent geplaatste Boi’s:

play-disabled

Pas afgestudeerd?

Heb je een commerciële of financiële drempel die je hindert om een eigen bedrijf te starten? Plaats een BOI en vraag naar een zakenpartner die reeds werkervaring heeft opgedaan. Frisse kennis van een pas afgestudeerde in combinatie met de werkervaring van een ander, is een sterke combinatie. Bovendien kun je de opstartkosten delen.

play-disabled

Gratis hulp nodig

Docenten en studenten van Hoge scholen kun je rechtstreeks via ons platform benaderen. Zij kunnen jou kosteloos helpen met vraagstukken die binnen hun discipline vallen.

play-disabled

UWV & Gemeenten

Met behoud van een uitkering mag je van het UWV werken aan de totstandkoming van een eigen bedrijf. Tijdens die periode moet je wel blijven solliciteren. Als je BOI in de eindfase is, mag je 6 weken lang eraan werken om de puntjes op de i te zetten. Tijdens deze 6 weken heb je vrijstelling van sollicitatieplicht. Tot een half jaar na de start van jouw bedrijf behoudt je nog 71% van jouw uitkering. TIP: Doe alles in overleg!

AANGESLOTEN DIENSTVERLENERS

ACCOUNTANTS

baat_logo_big

hof

NOTARIS

VERZEKEREN

BANK

SUBSIDIE

logo_kapar_consulting

INTERNET & ICT

v3